Toimarihaastattelut vol. 2

25. tammikuuta 2016 kello 14.54

Jaa

Skilta etsii vielä kahta toimaria joukkoihinsa. Haastattelut pidetään huomenna tiistaina 26.1 klo 18:00 alkaen Bitin kabinetissa (kokoustila kahvila Bitin takana). Haettavat pestit: Kilta- ja opintokisälli ja 50-vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja.

Kilta- ja opintokisälli: Kilta- ja opintokisälli auttaa Skillan Kilta- ja Opintomestaria myytävän opintomateriaalin painamisessa ja myymisessä, tenttiarkiston ylläpidossa sekä killan kunnossapidossa.

50-juhlavuositoimikunnan puheenjohtaja: Sähkökilta täyttää kunnioitettavat 50 vuotta 8.2.2018. Puoli vuosisataa on sangen kunnioitettava taival, joten 50-vuosijuhliin ja juhlavuoteen halutaankin panostaa suurella sydämellä. Jotta juhlavuodesta tulisi ikimuistoinen, on sen suunnittelu aloitettava hyvissä ajoin. Tästä syystä kerätäänkin jo nyt juhlavuositoimikunta, joka aloittaa juhlallisuuksien suunnittelun. Toimikunta saa pitkälti vapaat kädet toteuttaa visiotaan, tehtävänä on tänä vuonna aloittaa historiikin toimitus, varata vuosijuhlapaikka, varata juhlapuhuja ja kartoittaa kunniajäsenehdokkaita sekä suunnitella juhlavuotta ja vuosijuhlia yleisesti. Juhlavuositiimin kasaamisesta ja vetämisestä vastaa juhlavuositoimikunnan puheenjohtaja. Nyt on siis loistava tilaisuus lähteä vetämään killan eeppisintä projektia ikinä, toteuttamaan killan komeimmat vuosijuhlat koskaan ja olla mukana tekemässä rakkaan kiltamme historiaa! Pesti kestää tämän vuoden, ensi vuodelle valitaan uusi tiimi, joka vastaa käytännön järjestelyistä. Tiimissä voi toki jatkaa, jos näin haluaa. Pesti sopii myös niille, jotka valmistuvat ennen juhlia.

Käytämme evästeitä

Sivusto käyttää evästeitä vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin kuten asetusten tallentamiseen käyttäjän laitteelle tai käyttäjäistuntojen ylläpitoon.

FI / EN