Skilta merch tulee NYT!

2. syyskuuta 2021 kello 10.08

Jaa
Klikkaa suurentaaksesi.

Pitkään kestänyt odotus palkitaan vihdoin, sillä Skilta merch tulee NYT! Sinulla nimittäin on mahdollisuus tunnustaa väriä ja hankkia itsellesi omat Skilta-vaatteet!

Tilattavista tuotteista löytyy t-paitaa, collegea, hupparia, lippalakkia ja kangaskassia. Vaatteissa vaihtoehtoina on kaksi eri kuviota (logo selässä tai teksti rinnassa) ja värivaihtoehtoa (harmaa/musta tai tummansininen/keltainen). Kaikki tuotteet on valmistettu 100% tekstiili- ja muovijätteestä ja ovat erittäin laadukkaita. Tuotteiden hinnat ovat seuraavat:

Brodeeratut tuotteet: - College logolla: 41,90€/kpl - College tekstillä: 35,90€/kpl - Huppari logolla: 47,90€/kpl - Huppari tekstillä: 41,90€/kpl - Lippis: 23,90€/kpl

Painetut tuotteet: - T-paita: 19,90€/kpl - Kangaskassi: 11,90 €/kpl

Tuotteet tilataan verkkokaupasta, joka aukeaa maanantaina 6.9. ja jonka linkki julkaistaan myöhemmin! Tilausaikaa on kaksi (2) viikkoa ja toimitusaika verkkokaupan sulkeuduttua on noin 4–5 viikkoa. Toimitus tapahtuu vaihtoehtoisesti, joko ilmaiseksi noutamalla tuotteet Skillasta (tai jostain lähistöltä) tai maksamalla tuotteiden postituksen haluamaasi osoitteeseen tilauksen yhteydessä.

Mallivaatteita voi tulla tällä viikolla katsomaan ja sovittamaan seuraavina aikoina Sähkötalon aulaan: - Torstaina 2.9. klo. 10:00 – 12:00 - Perjantaina 3.9. klo. 12:00 – 14:00

Lisää sovitusaikoja julkaistaan seuraavan viikkotiedotteen yhteydessä.

Jos et pääse katsomaan mallikappaleita, vaatteet ovat unisex kokoisia ja vastaavat normaalia kokoa. Lisätietoa ja tarkemmat kokotiedot löytyvät valmistajan nettisivuilta osoitteesta: https://www.klaimet.fi/.

Jos tulee kysyttävää, niin laittakaa viestiä Telegramissa @kaljapaimen

Yt.

Joel Skillan merchijengi

Käytämme evästeitä

Sivusto käyttää evästeitä vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin kuten asetusten tallentamiseen käyttäjän laitteelle tai käyttäjäistuntojen ylläpitoon.

FI / EN