Sähkökilta etsii kahta ruoka- ja virvoketoimaria

22. syyskuuta 2021 kello 9.20

Jaa

Sähkökilta etsii kahta (2) nopeasti heti valmista ruoka- ja virvoketoimaria osaksi hallitusta! Haku on auki 3.10. asti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinua kiinnostaa yhdessä tekeminen, vapaa-aikasi ei ole ihan täysin tukossa ja haluat tutustua uusiin ihmisiin sekä järjestötoimintaan. Eduksi hakemisessa katsotaan seuraavia asioita: ei mitään, hae jos kiinnostaa!

Toimihenkilön tehtäviin kuuluu mm. ruokavastaavan ja virvokemestarin avustamista, tukussa käyntiä sekä kiltahuoneen tarjonnasta vastaamista. Tutuksi tulevat myös saunatilat, koulun kellarit ja varastot sekä erinäköiset ja -kokoiset panimotuotteet.

Kyseinen pesti toimii myös helppona laskeutumisena kilta- ja järjestötoiminnan ihmeelliseen ja mukaansatempaavaan maailmaan (terveisin edellisvuoden ruoka- ja virvoketoimari, viime vuoden fuksivastaava ja nyt kiltavaateprojektin big boss Joel).

Tähän pestiin voit hakea Skillan sivuilta kohdasta "kilta" ja "hae toimariksi" tai osoitteesta https://skilta.fi/haes%C3%A4tkynukkejenmestariksi/ .

Jos mielenkiintosi heräsi tai asiasta jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä nykyisiin ruokavastaavaan Tuukkaan (at)semituukka tai virvokemestariin Tommiin (at)Tommyller. Kysymyksiin vastaavat myös mielellään fuksivastaavat (at)fuksikapu ja (at)fuksipaimen.

Käytämme evästeitä

Sivusto käyttää evästeitä vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin kuten asetusten tallentamiseen käyttäjän laitteelle tai käyttäjäistuntojen ylläpitoon.

FI / EN