Hae Skillan fuksivastaavaksi!

3. helmikuuta 2021 kello 13.55

Jaa
Klikkaa suurentaaksesi.

Haluatko päästä järjestämään syksyllä 2021 opintonsa aloittaville fukseille kaikenlaista kivaa? Haluatko itsellesi päheän ketunhännän haalareihin? Meillä on sinulle ratkaisu! Hae Skillan fuksivastaavaksi!

Fuksivastaavat toimivat koko lukuvuoden fuksien apuna, järjestävät tapahtumia ja huolehtivat siitä, että fuksit tuntevat olonsa kotoisaksi uudessa yliopistossa. Fuksivastaavana pääset oppimaan uutta järjestötoiminnasta, tiedottamisesta, tapahtumien järjestämisestä ja konfliktien hoitamisesta. Samalla tutustut uusiin ihmisiin ja saat hyviä kavereita. Fuksikapteenina ja sähköpaimenena pääset myös osaksi fuksineuvostoa. Edessä on ehkä jopa fuksivuotta hienompi vuosi. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus (esimerkiksi savumerkkejä, kirjallinen hakemus tai video) osoitteeseen janne.nousiainen(at)tuni.fi 14.2. mennessä. Kaikki hakijat haastatellaan.

Hakuaika fuksivastaavaksi on 1.2.-14.2.

Käytämme evästeitä

Sivusto käyttää evästeitä vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin kuten asetusten tallentamiseen käyttäjän laitteelle tai käyttäjäistuntojen ylläpitoon.

FI / EN