Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Sähkökilta etsii kahta ruoka- ja virvoketoimaria

Sähkökilta etsii kahta (2) nopeasti heti valmista ruoka- ja virvoketoimaria osaksi hallitusta! Haku on auki 3.10. asti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinua kiinnostaa yhdessä tekeminen, vapaa-aikasi ei ole ihan täysin tukossa ja haluat tutustua uusiin ihmisiin sekä järjestötoimintaan. Eduksi hakemisessa katsotaan seuraavia asioita: ei mitään, hae jos kiinnostaa!

Toimihenkilön tehtäviin kuuluu mm. ruokavastaavan ja virvokemestarin avustamista, tukussa käyntiä sekä kiltahuoneen tarjonnasta vastaamista. Tutuksi tulevat myös saunatilat, koulun kellarit ja varastot sekä erinäköiset ja -kokoiset panimotuotteet.

Kyseinen pesti toimii myös helppona laskeutumisena kilta- ja järjestötoiminnan ihmeelliseen ja mukaansatempaavaan maailmaan (terveisin edellisvuoden ruoka- ja virvoketoimari, viime vuoden fuksivastaava ja nyt kiltavaateprojektin big boss Joel).

Tähän pestiin voit hakea Skillan sivuilta kohdasta "kilta" ja "hae toimariksi" tai osoitteesta https://skilta.fi/haes%C3%A4tkynukkejenmestariksi/ .

Jos mielenkiintosi heräsi tai asiasta jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä nykyisiin ruokavastaavaan Tuukkaan (at)semituukka tai virvokemestariin Tommiin (at)Tommyller. Kysymyksiin vastaavat myös mielellään fuksivastaavat (at)fuksikapu ja (at)fuksipaimen.