Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Keitä olemme?

Hitachi ABB Power Grids on globaali teknologiajohtaja, jolla on lähes 250 vuoden historia. Yhtiö työllistää noin 36,000 henkilöä 90 maassa. Suomessa meitä on yli 500. Palvelemme verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita sekä kasvavia aloja, kuten kestävä liikenne, älykkäät kaupungit, energian varastointi ja datakeskukset. Toiminnassamme painotamme sosiaalisten, ympäristöllisten ja taloudellisten arvojen tasapainoa ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän energian tulevaisuuden edistämiseksi innovatiivisilla ratkaisuilla ja digitaaliteknologioilla. hitachi-abb-powergrids.com

Miksi Hitachi ABB Power Grids?

Tuomme sähköä kotiisi, pidämme tehtaat, sairaalat ja koulut toiminnassa. Siirrämme maailman suurimpien tuulipuistojen tuottaman sähkön verkkoon, edistämme joukkoliikenteen sähköistymistä ja suojaamme suurimpia kaupunkejamme sähkökatkoilta. Tässä vain muutamia esimerkkejä työstämme, jolla on maailmanlaajuinen vaikutus. Rakennamme teknisiä ratkaisuja, jotka kattavat niin kaupungit, maat kuin mantereet.

Olemme enemmän kuin sähköteknologiayritys – olemme digitaalisia edelläkävijöitä, uuden kehittäjiä, innovaattoreita ja kumppaneita.

Kannustamme ja ohjaamme urasuunnittelussa tukena monipuoliset kehitys- ja koulutusohjelmamme. Globaalit tiimimme toimivat yli maiden rajojen. Liity joukkoomme sellaisena kuin olet ja valmistaudu kehittymään ja oppimaan muilta. Toivotamme sinut tervetulleeksi intohimoiseen ja energiseen joukkueeseemme!

pöhinäkuva

Millaisia tehtäviä yhtiössämme on tarjolla? Millaista on olla töissä Hitachi ABB Power Gridsissä? Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin ja kesätyöntekijöidemme kokemuksiin

My Power Grids Story Katariina Lehto

My Power Grids Story Mikko Mäkelä

Kesätöissä ABB Power Gridsissä

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä:

Avoimet Työpaikat