Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Tenttiarkisto

Tervetuloa Sähkökillan tenttiarkistoon! Arkistosta löytyy Tampereen Yliopistolla järjestettyjen kurssien vanhoja tenttejä. Tällä hetkellä arkistossa on yhteensä 1085 tenttiä 359 eri kurssilta. Jotta tenttiarkisto pysyisi ajantasalla, toivomme että jäsenemme lähettäisivät suorittamiaan tenttejä arkistoitavaksi. Voit lähettää tenttejä arkistoon raahaamalla tenttitiedoston alla olevaan laatikkoon. Ongelmatilanteissa tai muissa arkistoon liittyvissä kyselyissä ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen tenttiarkisto(at)skilta.fi.

JavaScript on estetty

Valitettavasti tenttien palauttaminen verkkosivuston kautta vaatii JavaScriptiä. Voit lähettää tenttejä myös sähköpostitse osoitteeseen tenttiarkisto(at)skilta.fi.

Tentti on nyt lähetetty mutta tarvitsemme vielä vähän lisätietoja. Jos tiedot ovat jo valmiiksi oikein, paina Tallenna-nappia. Jos kurssia ei löydy listasta, valitse "Muu kurssi..." ja kirjoita kurssitunnus sekä kurssin nimi Lisätiedot-kohtaan. Sinun tulee tallentaa tiedot tai peruuttaa palautus 10 minuutin kuluessa. Sen jälkeen tallentaminen tai peruutus ei ole enää mahdollista. Peruuttaminen poistaa myös lähetetyn tiedoston järjestelmistämme.

Kurssi
Kieli
Päivämäärä
Lisätiedot

Voit hakea tenttiarkistosta kurssitunnuksella, kurssin nimellä tai otteilla tentin tekstistä.


Tunnus Nimi Tenttejä